{"id":4885,"date":"2018-05-05T10:00:46","date_gmt":"2018-05-05T10:00:46","guid":{"rendered":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/?post_type=rpr_recipe&p=4885"},"modified":"2019-05-02T10:09:22","modified_gmt":"2019-05-02T10:09:22","slug":"recept-tompouce-taart","status":"publish","type":"rpr_recipe","link":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/recept\/recept-tompouce-taart\/","title":{"rendered":"Recept: Tompouce taart"},"content":{"rendered":"

Bron: Rutger Bakt<\/a> voor Tante Fanny<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Bron: Rutger Bakt<\/a> voor Tante Fanny<\/p>\n","protected":false},"author":3,"featured_media":4886,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"_acf_changed":false,"rank_math_lock_modified_date":false,"rpr_recipe_ingredients":null,"rpr_recipe_instructions":[{"sort":"0","description":"Verwarm de oven voor op 200\u00b0 C boven-\/onderwarmte en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.","image":"","key":"e54c97411"},{"sort":"1","description":"Rol het deeg met bakpapier uit op een bakplaat en snijd het deeg in de breedte doormidden. Prik met een vork om de paar centimeter in. ","image":"","key":"7a93538b8"},{"sort":"2","description":"Bak het deeg 8 min. in de oven Verlaag vervolgens de oventemperatuur naar 180\u00b0 C en leg een metalen (taart- of oven)rooster op het deeg. Druk hiermee het deeg naar beneden en laat het rooster erop liggen. ","image":"","key":"4be0396bd"},{"sort":"3","description":"Bak het deeg met her rooster nog 13 - 18 min. goudbruin. Verwijder hierna het rooster en laat het deeg afkoelen. ","image":"","key":"bb724ec96"},{"sort":"4","description":"Klop de banketbakkersroom los en verdeel met behulp van een spuitzak over 1 plak bladerdeeg. ","image":"","key":"c13d2e8f6"},{"sort":"5","description":"Klop de slagroom met de suiker en de slagroomverseviger stijf op en doe deze ook in een spuitzak.","image":"","key":"adbe645fc"},{"sort":"6","description":"Verdeel de slagroom over de banketbakkersroom maar houd een beetje over voor de garnering op de taart. Bedek de slagroom met de andere plak bladerdeeg. ","image":"","key":"a3a69e372"},{"sort":"7","description":"Pureer de frambozen met een vork en druk ze door een fijne zeef. Weeg 35 g van de frambozenmoes af en doe dit in een steelpan. Voeg de poedersuiker toe en meng tot een glazuur. Verwarm al roerend tot lauwwarm.","image":"","key":"cc9f709ff"},{"sort":"8","description":"Bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg met het glazuur en laat stevig worden. Decoreer de tompoucetaart met de overgebleven slagroom. ","image":"","key":"8326f549e"}],"rpr_recipe_notes":"","footnotes":""},"categories":[19],"rpr\/ingredients":[82,98,118,171,2246,2247,2248],"rpr\/recipe-tags":[],"rpr\/courses":[],"rpr\/keywords":[],"class_list":{"0":"post-4885","1":"rpr_recipe","2":"type-rpr_recipe","3":"status-publish","4":"has-post-thumbnail","5":"hentry","6":"category-zoet","14":"rec-tags-lekkers-voor-bij-de-koffie","15":"rec-tags-de-nieuwste-recepten-van-tante-fanny","16":"rec-tags-recepten-voor-moederdag","17":"rec-tags-zoete-baksels","18":"rec-tags-zomerrecepten","19":"rec-teig-vers-bladerdeeg"},"acf":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/rpr\/recipes\/4885"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/rpr\/recipes"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/rpr_recipe"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/3"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=4885"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/rpr\/recipes\/4885\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/4886"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=4885"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=4885"},{"taxonomy":"rpr_ingredient","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/rpr\/ingredients?post=4885"},{"taxonomy":"rpr_recipe-tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/rpr\/recipe-tags?post=4885"},{"taxonomy":"rpr_course","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/rpr\/courses?post=4885"},{"taxonomy":"rpr_keywords","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.tantefanny.nl\/wp-json\/wp\/v2\/rpr\/keywords?post=4885"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}