Flammkuchen recepten - zelf Flammkuchen maken
Ook zo gek op Flammkuchen? Met het Verse Flammkuchendeeg van Tante Fanny maak je de lekkerste flammkuchen recepten gewoon thuis.
Flammkuchen is opgrold op bakpapier en daarom heel makkelijk in gebruik. (Scroll naar beneden om alle recepten te zien)
Top 5 Flammkuchen recepten:
1. Elzasser Flammkuchen met creme fraiche, ui en spek
2. Flammkuchen met gerookte zalm
3. Flammkuchen met kleurrijke tomaten
4. Flammkuchen met chorizo en paprika
5. Flammkuchen met vijgen, geitenkaas en rode ui
Genoeg keuze uit diverse soorten recepten. Heb je een steenoven of een pizzasteen?, rol het deeg dan direct uit op de steen. Dan bakt hij nog krokanter af.
Flammkuchen maken is zo gepiept. Omdat het deeg heel dun is, is de Flammkuchen in ca. 15. minuten klaar. De kunst is dan ook om hem niet te vol te beleggen. De tradiotionele Elzasser Flammkuchen bevat maar 4 ingrediënten, inclusief het deeg. Zo is Flammkuchen maken een eitje.
Kijk hier waar het flammkuchendeeg bij jou in de buurt te koop is.
Wil je meer weten over Flammkuchen, kijk dan eens bij de deegsoorten - vers flammkuchendeeg. Zo kom je nog meer te weten over deze lekkernij.
Bestel of download hier het nieuwste receptenboekje