Recept: zoete rondo’s met hazelnootpasta
4 Bewertungen
- ca. 20 min.
- 180° C
- 160° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 300 g hazelnootpasta
- 6 bananen, in de lengte gehalveerd
- een beetje gesmolten chocola
- een paar chocoladestengels voor decoratie van de bananen
- fruit naar smaak om te decoreren
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
-
Stap 2
Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en insmeren met de hazelnootpasta. Hou hierbij een rand van ca. 2 cm vrij aan alle kanten. Het deeg van onderaf oprollen en in stukjes van ca. 3 cm breed snijden.
-
Stap 3
De rondo's in het midden van de oven in ca. 20 min goudbruin bakken.
-
Stap 4
Bananen en rondo's met de chocoladestengels, gesmolten chocola en fruit versieren.