Recept: Speltpizza met truffelmascarpone
0 Bewertungen
- ca. 15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door Charlies Kitchen
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 200 g tomatenblokjes, in blik
- 1 el honing
- 1 blik gegrilde gele paprika, in roepen gesneden
- 100 g buffel-mozzarella, in plakken
- 2-3 tl truffel-paddenstoelentapenade
- 1 handje verse basilicum
- 100 g rauwe ham
- 100 g verse mascarpone
- 2 el Parmezaanse kaas
- 2 handjes rucola
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen.
-
Stap 2
Meng de truffel-paddestoelentapenade en de tomatenblokjes en voeg naar smaak zout en peper toe.
-
Stap 3
Smeer de pizza in met het mengsel en beleg met de mozzarella en de geroosterde paprika.
-
Stap 4
Bak de pizza in ca. 15 min. af. Beleg de pizza na het bakken met de rauwe ham, verse basilicum, rucola en Parmezaanse kaas.