Recept: Spelt-pizza met gerookte makreel
en Hollandse geitenkaas
0 Bewertungen
- 15-20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 1 eenheid home made pizzasaus
- 100 g Hollandse geitenkaas, geraspt
- 1 rode ui, in dunne partjes
- 100 g gerookte makreel, geplukt
- Peper, versgemalen
- 1/4 limoen
- 3 takjes bladpeterselie, ter garnering
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
-
Stap 2
De bodem met pizzasaus bestrijken en beleggen met geitenkaas en rode ui.
-
Stap 3
Onderin de over in 15-20 min. goudbruin bakken. De laatste 5 min. de makreel over de pizza verdelen.
-
Stap 4
Na het bakken met peper bestrooien en de limoen over de pizza uitknijpen. Met wat verse bladpeterselie garneren en in de 'gewenste' vorm snijden.