Spelt Pizza met gerookte Makreel Tante Fanny

Recept: Spelt-pizza met gerookte makreel

en Hollandse geitenkaas
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 15-20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

montage-makreel-rode-uit-pizza

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.

  2. Stap 2

    De bodem met pizzasaus bestrijken en beleggen met geitenkaas en rode ui.

  3. Stap 3

    Onderin de over in 15-20 min. goudbruin bakken. De laatste 5 min. de makreel over de pizza verdelen.

  4. Stap 4

    Na het bakken met peper bestrooien en de limoen over de pizza uitknijpen. Met wat verse bladpeterselie garneren en in de 'gewenste' vorm snijden.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.