Salsa di pomodoro

Salsa di pomodoro

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegan recept
  • ca. 20 min.
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 blik tomatenblokjes in tomatensaus
  • 1 ui, gesnipperd
  • 100 g champignons, grof gesneden
  • 1 stengel bleekselderij, grof gesneden
  • 1 wortel, grof gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1/2 courgette, in kleine blokjes
  • 3 takjes oregano, blaadjes geplukt
  • 3 el Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm een steelpan op middelhoog vuur en voeg 3 el olijfolie toe.

  2. Stap 2

    Voeg de ui, bleekselderij, wortel en de knoflook toe.

  3. Stap 3

    Laat 4-5 minuten fruiten en voeg dan de overige groenten, oregano, tomaten en een goede scheut water toe.

  4. Stap 4

    Breng wat op smaak met peper en zout en laat 10-15 min. koken tot de groenten zacht zijn. Pureer met een staafmixer tot de gewenste dikte. Wanneer de saus nog wat te dik is kun je nog wat water toevoegen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.