Recept: pizza Diavolo
1 Bewertung
- 18 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Voor 1 pizza:
- 1 rol Tante Fanny Vers pizzadeeg extra dik 550 g
- 150 ml tomatensaus
- 12 plakjes pittige salami
- 100 g mais, uitgelekt
- 6 ingemaakte scherpe pepperoni's, uitgelekt
- 125 g mozzarella, grof gesneden
- 2 takjes verse tijm, gerist
- Zout en peper gemalen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het pizzadeeg direct uit de koelkast gebruiken.
-
Stap 2
Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. De bodem insmeren met tomatensaus, kruiden met peper, zout en tijm. Daarna alle ingrediënten hierover verdelen.
-
Stap 3
De pizza onderin de oven in 18- 20 min. goudbruin bakken.
Tip
Serveer er een lekkere frisse salade bij, op smaak gebracht met olijfolie en balsamico azijn.