Rondo

met vanillecrème en aardbeien
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 210° C, ca. 10 - 15 min.
  • 195° C
  • ca. 25 - 30 min.

Ingrediënten:

voor 16 stuks:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 210° C.

  2. Stap 2

    Voor de vanillecreme een beetje melk door de puddingpoeder roeren.

  3. Stap 3

    De rest van de melk met suiker aan de kook brengen en al roerend de opgeloste vanillepoeder toevoegen en nogmaals aan de kook brengen.

  4. Stap 4

    Voeg de leeg geknepen gelatine en de rum toe.

  5. Stap 5

    Roer de creme koud en spatel tot slot de geklopte slagroom erdoor heen.

  6. Stap 6

    Zet het koud weg!

  7. Stap 7

    Haal het bladerdeeg ca. 10 min. voor het verwerken uit de koelkast.

  8. Stap 8

    Rol het bladerdeeg af en steek met een vorm of glas ringen uit (ca. 10 cm diameter).

  9. Stap 9

    Pirik met een vork meerdere keren in het deeg.

  10. Stap 10

    Bak ze goudbruin in het midden van de oven ca. 10 – 15 min.

  11. Stap 11

    Verdeel de vanillecreme op de afgekoelde bladerdeeg en garneren met aardbei stukken.

Tip

Tip: de vanillecreme beslist enkele uren voor het serveren bereiden, zodat het goed gekoeld is. Dan krijgt het de juiste consistentie en verfrissende smaak. U kunt de creme ook een avond van te voren maken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.