Recept: Regenboogpizza
vegan & makkelijk
0 Bewertungen
- ca. 20 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door Living the green life
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 75 g geraspte veganistische kaas
- 1 rode ui, in stukjes gesneden
- 1 gele paprika, in blokjes gesneden
- 1 oranje paprika, in blokjes gesneden
- 1 groene paprika, in blokjes gesneden
- 2 tomaten, in blokjes gesneden
- 1 rode biet, in blokjes gesneden
- 4 stronkjes broccoli
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.
-
Stap 2
Bestrijk de pizza met de tomatensaus. Bestrooi de pizza vervolgens met de vegan kaas en de rode ui.
-
Stap 3
De gesneden groenten breng je in stroken aan op de pizza. Bak nu de pizza in 20 min. af.