Recept: pizza pepperoni
met pittige salami
4 Bewertungen
Pizza Diavolo is lekker pittig door de peperoni en pittig gekruide salami. Deze pizza brengt een lekkere pittige variatie in jouw pizza keuze.
- 18 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Voor 1 pizza:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- of 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg Rustiek 400 g met potje saus 200 g
- 12 plakjes pittige salami
- 100 g mais, uitgelekt
- 10 ingemaakte scherpe pepperoni's, uitgelekt
- 125 g mozzarella, grofgesneden
- 2 takjes tijm
- zout en peper
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.
-
Stap 2
Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en insmeren met de tomatensaus. Alle ingrediënten over de pizza verdelen.
-
Stap 3
De pizza onderin de oven in 18 - 20 min. goudbruin bakken.
Tip
Maak de pizza nog vuriger door er chili olie over te druppelen nar het bakken.