Calzone

Recept: Pizza Calzone

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.6 / 5
9 Bewertungen
  • 15-20 min.
  • 210° C
  • 190° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg gelijk uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het bakpapier uitrollen. Verdeel de tomatensaus over de helft van het deeg en beleg deze helft met de rest van de ingrediënten. Laat daarbij de randen vrij.

  3. Stap 3

    Voeg kruiden naar smaak toe.

  4. Stap 4

    Vouw het deeg dicht en druk de randen aan. Breng wat olijfolie aan en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

  5. Stap 5

    Bak in 15-20 min. goudbruin.

Tip

Vul de calzone met jouw favoriete ingrediënten

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.