Recept: Opgerolde Nutella koekjes
3 Bewertungen
- 30 - 40 min.
- 190° C
- 170° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Gemaakt met vers quiche en taartdeeg door RutgerBakt voor Tante Fanny
- 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
- 175 g Nutella hazelnootpasta
- 1 ei losgeklopt
- 50 g blanke hazelnoten, grof gehakt
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190° C boven / onderwarmte en rol het deeg met het bakpapier uit op een bakplaat.
-
Stap 2
Bestrijk het deeg met een dunne laag Nutella en snijd de cirkel in 16 gelijke punten.
-
Stap 3
Rol ieder deegpuntje losjes op als een croissantje. Leg ze op de bakplaat en bestrijk met het ei. Bestrooi de koekjes met de hazelnoten en bak ze in 30 - 40 min. goudbruin. Laat na het bakken afkoelen op een rooster.