Recept: Mini pizzastrudels

met vegetarische vulling
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Onze mini-strudels met vegetarische vulling zijn de perfecte zomersnack, of het nu gewoon tussendoor is of voor het volgende tuinfeest. De mediterrane vulling van paprika, balsamico-sjalotjes, olijven en feta is verfijnd met een beetje tijm en smaakt heerlijk in combinatie met ons speltpizzadeeg.

  • 15 - 20 minuten
  • 220°C
  • 200°C
  • ca. 15 minuten

Ingrediënten voor 4 mini pizzastrudels:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
  • 150 g rode en gele paprika ingelegd in olie
  • 60 g ingelegde balsamicosjalotten, grof gesneden
  • 50 g zwarte olijven
  • 70 g feta, grof verkruimeld
  • 1 tl thijm
  • 1 snufje cayennepeper
  • Gemalen zout en peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220°C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg direct vanuit de koelkast.

  2. Stap 2

    Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met een beetje zout en peper.

  3. Stap 3

    Rol het deeg uit met het bakpapier meegerold en snijd het in 4 gelijke rechthoeken.

  4. Stap 4

    Verdeel het mengsel over het onderste derde deel van het deeg, laat rondom een ​​klein randje vrij.

  5. Stap 5

    Vouw de randen van het deeg links en rechts naar binnen en rol het deeg van onderaf in kleine krullen. Bestrijk het deeg vóór het bakken met een beetje olijfolie.

  6. Stap 6

    Bak in de oven gedurende 15 - 20 minuten op de middelste bakplaat tot ze goudbruin zijn.

Tip

Serveer de pizzastrudel met een mediterrane dip van yoghurt, knoflook en oregano!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.