Recept: Maaltijdpizza spek en gehakt
2 Bewertungen
- 15 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 200 g geruld gehakt
- 125 g gerookte spekreepjes
- 1/2 ui, in ringen
- 100 g champignons, in plakjes
- 1/2 bol mozzarella
- een paar takjes verse tijm
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
-
Stap 2
Het deeg bestrijken met tomatensaus en beleggen met de ui, de champignons, het gehakt de spekjes en mozzarella.
-
Stap 3
Strooi er nog wat verse tijm overheen en bak onderin de oven 15 - 20 min. af.