Recept: Hartige strudel met geitenkaas en zalm - Lekkere Bladerdeeghapjes - Tante Fanny

Recept: Hartige strudel met geitenkaas

en zalm
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten Voor 2 Strudels:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 50 g zachte geitenkaas
  • 100 g oesterzwammen, gesneden en gebakken
  • 5 roosjes broccoli, beetgaar gekookt
  • 2 plakken gerookte zalm
  • 2 el doperwten, beetgaar gekookt
  • 1 el pompoenpitten
  • 1 ei, geklutst
  • Peper en zout, gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    De oven op 200° C boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Rol het deeg met het meegerolde bakpapier direct uit op de bakplaat. Snijd het deeg in de breedte doormidden, zodat er 2 helften ontstaan.

  3. Stap 3

    Deel 1: Beleg het middelste gedeelte met zalm, broccoli roosjes, de helft van de geitenkaas, de helft van de pompoenpitten en breng goed op smaak met peper en zout. Bestrijk het deeg, om de vulling, met ei en vouw het deeg als een pakketje/ strudel dicht en bestrijk de bovenkant met ei.

  4. Stap 4

    Deel 2: Beleg het middelste gedeelte met oesterzwam, doperwtjes, geitenkaas, pompoenpitten en breng goed op smaak met peper en zout. Bestrijk het deeg om de vulling heen met ei en vouw het deeg als een pakketje/ strudel dicht en bestrijk de bovenkant met ei.

  5. Stap 5

    Bak de strudels in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.