Halloween recept: griezelige mummie worstjes
3 Bewertungen
- 10 - 15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 12 knakworstjes
- Een beetje mayonaise voor de ogen
- Sesamkorrels voor de ogen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.
-
Stap 2
Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en in stroken van ca. 1 cm. snijden. De worstjes met het deeg, als een mummie, omwikkelen.
-
Stap 3
De mummies in het midden van de oven in ca. 10- 15 min goudbruin bakken.
-
Stap 4
Na het bakken met mayonaise en sesamzaad de oogjes maken.