Recept: Galette met venkel en spek - Tante Fanny

Recept: Galette met venkel

en spek
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.8 / 5
5 Bewertungen
  • 30 - 35 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 galette:

Galette met venkel en appel

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Crème fraîche met zout en peper op smaak brengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Crème fraîche over het deeg verdelen, hou tot aan de buitenrand ca. 4 cm over. Venkel, appel en ui hierover verdelen.

  4. Stap 4

    Deegrand over de vulling heenslaan en over de vulling de spek verdelen.

  5. Stap 5

    Galette in het midden van de oven in 30 - 35 min. goudbruin bakken.

Tip

Voor de vegetarische variant laat je de spek weg, of vervang het door gerookte tofu.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.