Recept: Foccacia met kruiden en feta
0 Bewertungen
- 20 - 25 minuten
- 200°C
- 180°C
- ca. 5 minuten
Ingrediënten voor 1 foccacia:
- 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg XL Family 350 g
- 70 g feta grof verkruimeld
- 6 takjes thijm grof gehakt
- 40 ml vloeibare honing
- 40 ml Olijfolie
- 1 el grove zeezoutvlokken
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de over voor op 200°C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg direct vanuit de koelkast.
-
Stap 2
Rol het deeg met het meegerold bakpapier direct uit op de bakplaat en vouw het in het midden zodat er twee deeglagen ontstaan. Maak met je vingers een paar inkepingen in het deeg en verdeel alle ingrediënten erover.
-
Stap 3
Bak de focaccia in de oven gedurende 20 - 25 minuten op het onderste rooster goudbruin. Snijd de focaccia na het bakken met een mes in hoeken van elk formaat.
Tip
Je kunt de focaccia eventueel bestrooien met seizoenskruiden zoals rozemarijn, oregano of een kruidenmengsel.