Recept: Flammkuchensnacks met salami en geroosterde paprika
Een fijn weekend vieren met familie en vrienden pak je vanaf nu anders aan. Je zet de Napoleon gasbarbecue aan en maakt deze fantastische flammkuchensnacks met salami en geroosterde paprika. Gegarandeerd een succes!
- ca. 20 min.
- 220° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten voor flammkuchensnacks bij de borrel met vrienden of familie:
- 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
- 150 gr salami
- 1 pot geroosterde paprika, uitgelekt en in reepjes
- 200 gr geraspte kaas
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de barbecue met een pizzasteen voor op 220° C en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.
-
Stap 2
Rol het deeg met het meegerolde bakpapier uit. Verdeel de salami, paprika & 150 g van de kaas erover.
-
Stap 3
Rol het flammkuchendeeg vanaf de lange zijde op naar boven. Snijd het deeg in plakjes van 2 – 3 cm breed. Verdeel ze, met de platte kant naar boven, over het bakpapier en bestrooi ze met de resterende kaas.
-
Stap 4
Schuif de snacks met het bakpapier op de pizzasteen en sluit het deksel. Bak de snacks in 15 – 20 minuten goudbruin af.