Recept: Flammkuchen met tomaat en dadels - Tante Fanny

Recept: flammkuchen met dadels en spek

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Deze flammkuchen met dadels en spek is een perfecte combinatie van hartig en zoet.

  • 7 - 9 min. ( 9 - 11 min.)
  • 270° C
  • 250° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 4 flammkuchen:

Flammkuchen met tomaat, dadels en spek - Tante Fanny recepten

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 270 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    De flammkuchenmbodems naast elkaar zonder bakpapier op de bakplaat leggen.

  3. Stap 3

    Crème fraîche over de 4 bodems verdelen en ca. 1 cm tot de rand vrijlaten. Gelijkmatig met tomaten, spek en dadels beleggen. Hazelnoten erover verdelen en kruiden met peper.

  4. Stap 4

    Altijd 1 bakplaat per keer in de oven schuiven en onderin de oven in 7 - 9 min. krokant afbakken.

Tip

Mediterrane kruiden als rozemarijn of thijm passen heel goed bij flammkuchen. Hou je van zoet? druip dan na het bakken wat honing over de flammkuchen.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.