Recept: fingerfood met kaas en chutney
Of het nu als voorgerecht is of als krokant tussendoortje bij een glaasje wijn. Fingerfood met kaas en chutney kan op veel manieren worden gegeten en smaakt altijd goed.
- ca. 10 min.
- 190° C
- 180° C
- 15 - 20 min.
Ingrediënten 10 fingerfood met kaas en chutney
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- chutney naar eigen smaak
- kaas naar eigen smaak
- 1 ei om te bestrijken
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190°C boven-en onderkant. Haal het bladerdeeg ongeveer 10 minuten voor de verwerking uit de koelkast.
-
Stap 2
Deeg direct met het meegerolde bakpapier uitrollen op de bakplaat. Verdeel het deeg 20 gelijke rechthoeken. 10 daarvan met een vork gaatjes in het deeg prikken.
-
Stap 3
Steek uit de andere 10 rechthoeken 3 gelijke rondjes en leg deze apart. Leg het deeg met de uitgestoken rondjes op het deeg met de ingeprikte gaatjes.
-
Stap 4
Halveer de uitgestoken rondjes en versier de rechthoeken hiermee. Bestrijk het deeg met ei.
-
Stap 5
Bak het deeg in het midden van de oven in 15 - 20 minuten goudbruin.
-
Stap 6
Vul na het bakken de 3 gaatjes op met chutney en decoreer de stukjes kaas erover.