Aardpeer driehoeken met geitenkaas - Tante Fanny

Recept: Aardpeer driehoeken met verse geitenkaas

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
  • ca. 15 - 20 min.
  • 210° C
  • 190° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 6 aardpeer driehoeken:

  • 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
  • 200 g verse geitenkaas (Bettine)
  • 2 el melk
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 1 mp cayennepeper
  • 250 g aardpeer, geschild en geraspt
  • 1 ei, geklutst
  • 2 el cannabis zaadjes
  • Zout, gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 210° C boven-/en onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Geitenkaas, melk en rozemarijn goed doorroeren. Aardpeer toevoegen en het mengsel met zout en cayennepeper op smaak brengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier in 6 vierkanten snijden. Schep 2 - 3 eetlepels mengsel in het midden van het deeg en bestrijk de randen met ei.

  4. Stap 4

    Deeg diagonaal dubbelslaan, zodat er een driehoek ontstaat. De rand met een vork meerdere keren goed aandrukken. De driehoeken op een met bakpapier belegde bakplaat leggen, met ei bestrijken en decoreren met hennep zaadjes.

  5. Stap 5

    Driehoeken in het midden van de oven in ca. 15 - 20 minuten goudbruin en krokant bakken.

Tip

In plaats van aardpeer kun je knolselderij, wortel of pastinaak gebruiken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.