Ratatouilletaart Tante Fanny

Ratatouilletaart

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
  • ca. 45 min.
  • 210° C
  • 200° C
  • ca. 30 min.

Ingrediënten:

  • 1 pak Tante Fanny vers bladerdeeg 270 g
  • 1 kleine courgette, in blokjes gesneden
  • 1 kleine aubergine, in blokjes gesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 1 gele paprika, in blokjes gesneden
  • ½ ui, in blokjes gesneden
  • 3 eieren
  • 500 g tomatenpuree of tomatensaus
  • 1 el tijm, gehakt
  • Zout, peper
  • Een beetje olie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Bereid het deeg voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Stap 2

    Verwarm de oven voor op 200° C hete lucht.

  3. Stap 3

    Verwarm een beetje olie in de pan en rooster de groente hierin. Laat de groente vervolgens afkoelen.

  4. Stap 4

    Vet de bakvorm in en leg het bladerdeeg erin. Snijd de randen die niet in de vorm passen er af.

  5. Stap 5

    Meng de tomatensaus goed met de eieren en kruid het geheel goed. Voeg de tijm toe.

  6. Stap 6

    Smeer wat tomatensaus op de bladerdeegbodem en leg de groente hierop. Voeg nu de rest van de groente toe.

  7. Stap 7

    Bak de ratatouilletaart eerst 10 minuten op de bodem van de oven en vervolgens ca. 35 minuten in het midden van de oven.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.