Quiche met zuurkool en ham
5 Bewertungen
- ca. 35 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 30 min.
Ingrediënten Voor 1 quiche:
- 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
- 150 g hamblokjes
- 600 g zuurkool, uitgelekt
- 3 eieren
- 150 ml . slagroom
- 1 mpt nootmuskaat geraspt
- Een beetje bieslook
- Zout en peper gemalen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.
-
Stap 2
Ham, zuurkool, eieren, slagroom en bieslook mengen en met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen.
-
Stap 3
Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken. Het mengsel over de deegbodem verdelen.
-
Stap 4
Quiche onderin de oven in ca. 35 min. goudbruin bakken. Na het bakken met bieslook bestooien.