Quiche met aardpeer
en pompoen
0 Bewertungen
- ca. 35 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten Voor 1 quiche:
- 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
- 4 eieren
- 200 ml slagroom, ongezoet
- 1 bosje Peterselie
- 1 msp nootmuskaat geraspt
- 250 g aardpeer, in dunne plakjes gesneden
- 250 g pompoen, in blokjes gesneden
- 2 el pompoempitten
- Zout en peper gemalen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.
-
Stap 2
Eieren, slagroom, peterselie en nootmuskaat goed mengen. Met zout en peper kruiden.
-
Stap 3
Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken.
-
Stap 4
Aardpeer en pompoen over de deegbodem verdelen en met het mengsel overgieten. Met de pompoenpitten bestrooien.
-
Stap 5
Quiche onderin de oven in ca. 35 min. goudbruin bakken.