pompoen uittaart Tante Fanny

Pompoen-uitaart

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 20 - 25 min.
  • 180° C
  • 170° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
  • 200 g Hokkaidopompoen
  • 1 kleine rode appel grof gesneden
  • 125 g crème fraîche
  • 2 uien
  • 2 knoflooktenen
  • 50 g rucola
  • 75 g rauwe ham of spek in blokjes gesneden
  • zout en peper
  • Verse Thijm
  • 2 el boter of olie
pompoen uittart Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 170° C. hetelucht

  2. Stap 2

    Fruit de ui en de knoflook aan in een beetje olie.

  3. Stap 3

    Doe de pompoen erbij en laat het mee garen.

  4. Stap 4

    Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier direct op de bakplaat. Verdeel de crème fraîche over de bodem van het deeg. Verdeel daarna het pompoen-mengsel over het deeg en breng het smaak met een beetje peper en zout.

  5. Stap 5

    Verdeel de appel en de spek over de pizza en strooi de verse thijm erover.

  6. Stap 6

    Laat de pompoen-uitaart op 170° C hetelucht in ca. 20-25 min. goudbruin bakken.

  7. Stap 7

    Serveer de pizza met een beetje rucola erop.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.