Plaattaart met groene asperges
Gorgonzola en ui
0 Bewertungen
- 15 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g (alt: 1 rol Tante Fanny Vers Spelt- Pizzadeeg 400 g)
- 1 rode ui, in dunne partjes
- 3 - 4 el mascarpone
- 100 g groene asperges in de lengte doorgesneden
- 70 g Gorgonzola (of een andere blauwschimmelkaas), gebrokkeld
- 1 lente- ui in fijne ringen gesneden
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Het deeg met het meegerolde bakpapier op een bakblik uitrollen. Beleg de pizza met de ui en asperges. Verdeel de mascarpone en de gorgonzola over de pizza.
-
Stap 3
In het midden van de voorverwarmde oven in 15 - 20 min. afbakken. Voor het serveren met lente-ui beleggen.
Tip
Tip : gebruik een restje kaas om te raspen in plaats van Gorgonzola.