Recept: Pizza breekbroodjes
met kruidenkaas
1 Bewertung
- ca. 25 min.
- 200⁰ C
- 180⁰ C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Speltpizzadeeg 400 g
- (Alternatief: 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g)
- 125 g kwark
- 2 el verse peterselie, fijn gehakt
- 2 el verse basilicum, fijn gehakt
- 1 el Olijfolie
- 1 - 2 knoflooktenen, gepeld en geperst
- Zout en peper gemalen
- Een beetje meel
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Kwark met de kruiden, olijfolie en knoflook mengen. Met zout en peper kruiden.
-
Stap 3
Het deeg met het meegerolde bakpapier op een bakblik uitrollen. Met de kwark bestrijken en 2 cm van de rand vrijlaten.
-
Stap 4
Het deeg van onderaan oprollen en in 8 gelijke stukken snijden.
-
Stap 5
De stukken dicht tegen elkaar in 2 rijen zetten en met meel bestrooien.
-
Stap 6
In het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin bakken.
Tip
Tip: in plaats van basilicum en peterselie kunt u ook kiezen voor verschillende seizoensgebonden kruiden, zoals daslook, bieslook of salie.