Pizzavlecht Tante Fanny

Recept: Pizzavlecht

Tricolore
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
1 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • ca. 25 min.
  • 190° C
  • 180° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

pizzavlecht

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 190° C. boven-/ onderwarmte.

  2. Stap 2

    Het deeg direct uit de koelkast afrollen en verwerken.

  3. Stap 3

    Vermeng de pesto met de ricotta. Snijd de mozzarella en de gedroogde tomaten in reepjes.

  4. Stap 4

    Snijd het deeg in de lengte in drie gelijke stroken.

  5. Stap 5

    Beleg 1 van de stroken met de pesto/ ricotta, 1 met mozzarella en 1 met gedroogde tomaten en rol de stroken in de lengte op.

  6. Stap 6

    Maak van de gevulde deegstroken een grote vlecht en bestuif de vlecht met bloem.

  7. Stap 7

    Bak de vlecht in ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin.

Tip

Tip: de gevulde vlecht is heerlijk bij soep, salade of barbecue!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.