Recept: Pizzavlecht
Tricolore
1 Bewertung
- ca. 25 min.
- 190° C
- 180° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny pizzadeeg 400 g
- 1 el ricotta
- 1-2 el basilicumpesto
- 1 bol buffelmozzarella
- 1 potje gedroogde tomaten
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190° C. boven-/ onderwarmte.
-
Stap 2
Het deeg direct uit de koelkast afrollen en verwerken.
-
Stap 3
Vermeng de pesto met de ricotta. Snijd de mozzarella en de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Stap 4
Snijd het deeg in de lengte in drie gelijke stroken.
-
Stap 5
Beleg 1 van de stroken met de pesto/ ricotta, 1 met mozzarella en 1 met gedroogde tomaten en rol de stroken in de lengte op.
-
Stap 6
Maak van de gevulde deegstroken een grote vlecht en bestuif de vlecht met bloem.
-
Stap 7
Bak de vlecht in ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin.
Tip
Tip: de gevulde vlecht is heerlijk bij soep, salade of barbecue!