Recept: Pizzahartjes
met gerookte zalm
0 Bewertungen
- 5 - 10 min.
- 210° C
- 200° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- Olie om mee te bestrijken
- 150 g kwark
- Peper
- 1 tl citroensap
- Bieslook of dille naar smaak
- 100 g gerookte zalm
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210° C boven-/onderverwarming.
-
Stap 2
Haal het pizzadeeg direct uit de koelkast en rol het uit. Snijd hartjes uit het deeg en leg deze in een vorm met bakpapier erin.
-
Stap 3
Bestrijk ze met olie en druk met een vork op de rand van de hartjes.
-
Stap 4
Meng de kwark met het citroensap en de peper en smeer het op de hartjes.
-
Stap 5
Bak de hartjes ca. 10 min met 210° C.
-
Stap 6
Leg kleine rozen van gerookte zalm op de hartjes en garneer ze naar smaak met bieslook of dille.
Tip
Tip: in plaats van met gerookte zalm kunnen de pizzahartjes ook met kaviaar van forellen worden gemaakt.