Pizzahartjes Tante Fanny

Recept: Pizzahartjes

met gerookte zalm
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 5 - 10 min.
  • 210° C
  • 200° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 210° C boven-/onderverwarming.

  2. Stap 2

    Haal het pizzadeeg direct uit de koelkast en rol het uit. Snijd hartjes uit het deeg en leg deze in een vorm met bakpapier erin.

  3. Stap 3

    Bestrijk ze met olie en druk met een vork op de rand van de hartjes.

  4. Stap 4

    Meng de kwark met het citroensap en de peper en smeer het op de hartjes.

  5. Stap 5

    Bak de hartjes ca. 10 min met 210° C.

  6. Stap 6

    Leg kleine rozen van gerookte zalm op de hartjes en garneer ze naar smaak met bieslook of dille.

Tip

Tip: in plaats van met gerookte zalm kunnen de pizzahartjes ook met kaviaar van forellen worden gemaakt.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.