Recept: Pizzaballetjes met twee kazen
met twee kazen
0 Bewertungen
- ca. 20 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten Voor 12 pizzaballetjes
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 120 g Emmentaler, in blokjes
- 120 g mozzarella, in stukjes
- 12 plakken salami
- gedroogde kruiden om te bestrooien
- olijfolie om in te vetten
- wat mozzarella om te bestrooien
- wat Emmentaler om te bestrooien
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Rol het deeg uit en snikheet twee keer in de lengte en drie keer in de breedte zodat je 12 vierkanten krijgt.
-
Stap 3
Vul 6 vierkanten met Emmentaler en gedroogde kruien, en 6 vierkanten met Emmentaler en twee plakjes salami.
-
Stap 4
Maak een balletjes van de vierkantjes en plaats in een ingevette schaal. Bestrooi de balletjes afwisselend met Emmentaler en gedroogde kruiden, en mozzarella.
-
Stap 5
Bak in 20-25 min. af.