Recept: Pizza Verdure
met artisjok en brie
0 Bewertungen
- 8 - 10 min.
- 260⁰ C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400g met potje saus 200 g
- 50 g spinazieblaadjes
- 1 blik artisjokharten, in plakjes gesneden
- 1 blik maïskorrels, 300 g, uitgelekt
- 100 g brie, in plakjes gesneden
- chili-olie
- bosje koriander
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 260⁰ C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.
-
Stap 2
Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de spinazieblaadjes, artisjok, maïs-korrels en de brie. Laat wat spinazieblaadjes over voor de garnering.
-
Stap 3
Bak de pizza in ca. 8-10 minuten krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en bestrooi met de korianderblaadjes en wat verse spinazieblaadjes. Besprenkel de pizza met wat chili-olie.