Recept: Pizza stengels met salami
1 Bewertung
- ca. 15 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 25 min.
Ingrediënten Bron: Leuke Recepten
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 75 g kaas, geraspt
- 6 plakken salami
Bereidingswijze
-
Stap 1
De oven op 220⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen.
-
Stap 2
Snijd het pizzadeeg doormidden zodat je 2 gelijke stukken hebt. Besmeer beide zijdes dun met de tomatensaus.
-
Stap 3
Beleg 1 helft met de plakken salami en bestrooi met een laagje kaas. Dek deze belegde helft af met de andere helft. Snijd het met een scherp mes of pizzasnijder in dunne stroken.
-
Stap 4
Draai deze aan beide kanten iets op, zodat er een mooie twist in komt. Bestrooi de stengels met wat extra kaas en bak in ca. 15 tot 20 min. af.