Recept: Pizza Salsiccia
met rode pepers en chili olie
0 Bewertungen
- 8 - 10 min.
- 260° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 1 verse worst (salsiccia), of grove braadworst, in plakjes
- 2 rode pepers in reepjes
- 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- 1 potje geroosterde paprika in reepjes (of zelf paprika roosteren)
- 125 g mozzarella geraspt
- 3 takjes verse dragon fijngehakt
- chili-olie
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 260° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.
-
Stap 2
Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de worst, rode peper, knoflook en de paprika. Bestrooi met geraspte mozzarella.
-
Stap 3
Bak de pizza in ca. 8-10 minuten krokant in de oven. Garneer met wat verse dragon en chili olie.