Recept: Pizza Rollups met ricotta, chorizo en geitenkaas
0 Bewertungen
- ca. 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
- 1 rol Tante Fanny Vers Spelt-pizzadeeg 400 g
- 60-80 g ricotta
- 10 plakken chorizo, in dunne plakken
- 20 g basilicum, blaadjes gescheurd
- 25 g rucola
- 80 g geraspte geitenkaas
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Smeer de ricotta uit over het deeg. Beleg met de chorizo, de rucola en de basilicum. Strooi er de geitenkaas overheen.
-
Stap 3
Rol het deeg strak op en snijd in plakken van ongeveer 1 cm breed. Verdeel de plakjes over een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zorg dat ze plat liggen en tegen elkaar aan.
-
Stap 4
Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.