Pizza Rollups met ricotta, chorizo en geitenkaas

Recept: Pizza Rollups met ricotta, chorizo en geitenkaas

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • ca. 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Smeer de ricotta uit over het deeg. Beleg met de chorizo, de rucola en de basilicum. Strooi er de geitenkaas overheen.

  3. Stap 3

    Rol het deeg strak op en snijd in plakken van ongeveer 1 cm breed. Verdeel de plakjes over een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zorg dat ze plat liggen en tegen elkaar aan.

  4. Stap 4

    Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.