Recept: Pizza Rollups met ham, salami en kaas
2 Bewertungen
- ca. 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 6 plakken schouderham
- 10 plakken salami (evt. kun je ook chorizo gebruiken)
- 1-2 jalapeño pepers, in dunne ringen
- 1 zakje geraspte kaas
- een beetje maanzaad om te garneren
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Bestrijk de bodem met de pizza saus. Laat op de randen van het langste stuk wat ruimte over (2 a 3 cm). Bestrooi met de helft van de kaas. Verdeel hierop de plakken ham. Bestrooi met de rest van de kaas maar houdt een klein beetje over om straks de pizza mee af te werken. Verdeel nu de salami over de kaas. Verdeel hierover de jalapeno pepers.
-
Stap 3
Rol de pizza nu strak op en snijd in plakjes van ongeveer 1 cm breed. Leg ze plat tegen elkaar aan op een bakplaat met bakpapier. Bestrooi met de overgebleven kaas en garneer met wat maanzaad.
-
Stap 4
Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.