Recept: Pizza Popeye
met spinazie
0 Bewertungen
De Pizza Popeye dankt zijn naam aan deze gezonde bladgroente: spinazie. Verfijnd met buffelmozzarella en rode pepers, smaakt deze pizza heerlijk aromatisch.
- 15 - 20 min.
- 230° C
- 210° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten voor Pizza Popeye
- 1 rol Tante Fanny Vers pizzadeeg extra dik 550 gram
- 150 ml tomatensaus
- 50 gr bladspinazie uitgelekt
- 1 teentje knoflook in plakjes gesneden
- 1/2 rode peper in blokjes gesneden
- 125 gr buffelmozzarella gescheurd
- 1 tl oregano
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210° C hete lucht.
-
Stap 2
Verwerk het deeg direct uit de koelkast en rol het met het opgerolde bakpapier direct uit op de bakplaat.
-
Stap 3
Bestrijk het deeg met tomatensaus en bedek met spinazie, knoflook, paprika en mozzarella. Bestrooi met oregano.
-
Stap 4
In het midden van de oven 15-20 min. Goudbruin bakken.
Tip
Je kunt ook wat tonijn aan de pizza toevoegen.