Recept: Pizza Parmaham
met mozzarella en pijnboompitten
1 Bewertung
- 8 - 10 min.
- 260° C
- ca. 10 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 125 g mozzarella, in fijne blokjes gesneden
- 6 plakjes Parmaham
- 70 g rucola
- 50 g Parmezaanse kaas vlokken
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- kruidenolie of olijfolie
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 260° C en verwerk het deeg direct uit de koelkast. Rol het deeg met het bakpapier op het bakblik af.
-
Stap 2
Verdeel de tomatensaus over de pizza. Beleg de pizza met de mozzarella en de parmaham.
-
Stap 3
Bak de pizza in ca. 8-10 min krokant in de oven. Neem de pizza uit de oven en strooi de rucola, Parmezaanse kaas en de pijnboompitten erover. Besprenkel de pizza met kruidenolie of olijfolie.