Pizza Nutella Tante Fanny

Recept: Pizza Nutella

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
3 Bewertungen
vegetarisch recept
  • 12-15 min.
  • 220⁰ C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
  • 1 pot Nutella, 200 g
  • 55 g hazelnoten
  • poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Rooster de hazelnoten gedurende 8 minuten in de oven op 175 ⁰ C. Laat ze afkoelen en druk ze met de onderkant van een steelpan licht aan.

  2. Stap 2

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Smeer langs één lange rand van de pizza een dikke laag Nutella van 4 cm breed. Rol de rand op tot je de Nutella niet meer ziet en druk het deeg aan all kanten aan. De Nutella moet opgesloten zitten in het deeg.

  4. Stap 4

    Bak de pizza in ca. 12-15 minuten tot de rand en de pizza lichtbruin zijn maar nog niet keihard.

  5. Stap 5

    Neem de pizza uit de oven en smeer de rest van de Nutella over de bodem. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en poedersuiker.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.