Recept: Pizza Margherita
14 Bewertungen
- ca. 20min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 5 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 1/2 bol mozzarella, in grove stukken
- een paar verse basilicumblaadjes
- zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
-
Stap 1
De oven op 220 C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Deeg met bakpapier uitrollen. Verdeel de tomatensaus over de bodem van het deeg.
-
Stap 3
Beleg met de mozzarella en leg de basilicum met de glimmende kant op de saus.
-
Stap 4
Bak in 15-20 min. goudbruin in de oven.
-
Stap 5
Bestrooi met wat peper en zout wanneer de pizza uit de oven komt.