Recept: Pizza met 4 soorten groenten
en kaas
4 Bewertungen
- 15-20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 1 eenheid home made pizzasaus
- 3 el geraspte kaas 30+
- 1 ui, in halve ringen gesneden
- 100 g champignons in plakjes gesneden
- 1 courgette, in dunne plakjes gesneden
- 1 puntpaprika, in ringen gesneden
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
-
Stap 2
Het deeg met de pizzasaus bestrijken en beleggen met de kaas, uien, champignons, courgette en puntpaprika.
-
Stap 3
De pizza onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.
-
Stap 4
Na het bakken in 'gewenste' vorm snijden.