Recept: Courgette pizza met hüttenkäse
en rookvlees
0 Bewertungen
- 15-20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 1 courgette, in langwerpige dunne plakken gesneden
- 150 g maïskorrels uit blik
- 1 ui, in halve ringen
- 200 g hüttenkäse
- 40 g Parmezaanse kaas geraspt
- 100 g rookvlees, in plakjes
- 50 g rucola
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
-
Stap 2
De pizza met de saus bestrijken en met de courgette beleggen. De maïs en de uien over de pizza verdelen. Kleine hoopjes van de hütenkäse en de Parmezaanse kaas over de pizza verdelen.
-
Stap 3
De pizza onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.
-
Stap 4
Na het bakken met rucola en rookvlees beleggen en in de 'gewenste' vorm snijden.