Recept: Calzone
6 Bewertungen
- 15 - 20 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 20 min.
Ingrediënten Breng op smaak met verse kruiden zoals oregano, peterselie of basilicum, fijngehakt, in het bijzonder voor de \'Italiaanse\' smaak. pizza voor 1 persoon:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- Stel de ingrediënten samen naar uw eigen smaak zoals:
- Ham
- mais
- Feta kaas
- champignons
- olijven
- Paprika
- ui
Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200° C.
-
Stap 2
Rol het deeg direct af op het bakblik.
-
Stap 3
Besmeer de pizza met de pizzasaus.
-
Stap 4
Verdeel de vulling over 1 helft van de pizza.
-
Stap 5
Smeer de randen in met water.
-
Stap 6
Vouw het deeg dubbel en druk de randen dicht.
-
Stap 7
Plaats de pizza onderin de oven en laat hem 15 - 20 minuten bakken tot de pizza goudbruin is.
Tip
Tip: de Calzone krijgt een mooie structuur wanneer hij wordt bestrooid met bloem.