Calzone Tante Fanny

Recept: Calzone

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4.3 / 5
6 Bewertungen
  • 15 - 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten Breng op smaak met verse kruiden zoals oregano, peterselie of basilicum, fijngehakt, in het bijzonder voor de \'Italiaanse\' smaak. pizza voor 1 persoon:

Pizza, maar dan anders. Wat kun je er lekkere vullingen instoppen. Tante Fanny vers pizzadeeg is veelzijdig in gebruik.

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. Stap 2

    Rol het deeg direct af op het bakblik.

  3. Stap 3

    Besmeer de pizza met de pizzasaus.

  4. Stap 4

    Verdeel de vulling over 1 helft van de pizza.

  5. Stap 5

    Smeer de randen in met water.

  6. Stap 6

    Vouw het deeg dubbel en druk de randen dicht.

  7. Stap 7

    Plaats de pizza onderin de oven en laat hem 15 - 20 minuten bakken tot de pizza goudbruin is.

Tip

Tip: de Calzone krijgt een mooie structuur wanneer hij wordt bestrooid met bloem.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.