Recept: Pizza met aubergine en een kaasrand
met aubergine en een kaasrand
0 Bewertungen
- ca. 15 min.
- 220 ° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
- 150 g mozzarella in plakjes gesneden
- 100 g tomatensaus
- 1/2 aubergine, in plakjes gesneden
- 3 el Olijfolie
- 2 knoflooktenen geperst
- wat basilicum
- zout
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
De oven op 220⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Het deeg uitrollen op het bakpapier en de mozzarella op de randen van deeg leggen. Vouw de randen om.
-
Stap 3
Smeer de pizza in met tomatensaus en laat daarbij de rand vrij. Beleg de pizza met de overgebleven stukken mozzarella en de aubergine.
-
Stap 4
Olijfolie, zout en knoflook mengen en de pizza daarmee bestrijken.
-
Stap 5
Bak de pizza in ca. 15 min af en bestrooi vervolgens met de basilicum.