Pizza met appel Tante Fanny

Recept: Pizza met appel en gorgonzola

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • 15-20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

montage-gorgonzola-appel-pizza

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.

  2. Stap 2

    De appel dakpansgewijs over de bodem verdelen. Laat het niet te veel overlappen. De pizza met gorgonzola en mozzarella beleggen. Daarna met rozemarijn bestrooien.

  3. Stap 3

    Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.

  4. Stap 4

    Na het bakken met de honing bedruipen en in de 'gewenste' vorm snijden.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.