Pikante rondelles
0 Bewertungen
- ca. 10 min.
- 220° C
- 210° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 pak Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
- 1 lente ui in kleine ringen gesneden
- 30 g gedroogde tomaten fijn gesneden
- 20 g kappertjes
- Enkele olijven ontpit
- 100 g sardientjes
- 100 g mozzarella
- Schil van een citroen (liefst biologisch) geraspt
- Verse Oregano
- zout en peper gemalen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Het pizzadeeg direct uit de koelkast verwerken. Het deeg afrollen en de rand naar buiten duwen.
-
Stap 2
Het deeg met alle ingrediënten beleggen. Met bestoven handen oprollen tot een forse rol en in ca. 2 cm dikke schijven snijden.
-
Stap 3
Bak de rondelles in ca. 10 minuten goudbruin af in een voorverwarmde oven.