Recept: Oranje spijsbonbons
0 Bewertungen
- 20 - 25 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 12 el amandelspijs
- 1 ei om te bestrijken
- rasp van 1 (biologische) sinaasappel
- oranje glazuur
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220 C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking bereiden.
-
Stap 2
Rol het deeg uit, snijd in een raster van 3 bij 4 vakjes.
-
Stap 3
Maak de amandelspijs kneedbaar met een klein beetje water en voeg de sinaasappelrasp naar smaak toe.
-
Stap 4
Verdeel de spijs in bolletjes over het deeg en vouw dicht tot een bonbon.
-
Stap 5
Bestrijk de bonbons met ei en bak gedurende 20-25 min. onderin de oven goudbruin.
-
Stap 6
Laat afkoelen en giet het glazuur over de bonbons.