Mini quiches met zalm

Mini quiches zalm

met chilipepers en dille
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • ca. 20 min.
  • 200⁰ C
  • 180⁰ C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten voor ca. 9 muffins:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- & Taartdeeg 300 g
  • 250 g verse zalmfilet, in blokjes gesneden
  • 1 gedroogde chilipepers, fijn gehakt
  • 3 eieren
  • 125 ml . slagroom
  • 3 bosuitjes, in stukjes van 1 cm gesneden
  • 1 tl zeekraalzilt
  • 1 tl onbespoten sinaasappelschil, geraspt
  • 1 el sap van een sinaasappel
  • 3 takjes verse dille
  • Zout en peper gemalen
Mini quiches met zalm

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Meng de zalmblokjes met zout, peper, chilipeper en het sinaasappelsap.

  3. Stap 3

    Deeg uitrollen, bakpapier eraf halen en rondjes uit het deeg steken. Het restdeeg samenvouwen, uitrollen en opnieuw uitsteken. Leg de deegrondjes in het ingevette muffinblik.

  4. Stap 4

    Klop de eieren los met room, zout, peper, zeekraalzilt en sinaasappelrasp. Schep de zalm en bosui in de muffinvorm en giet het mengsel erover.

  5. Stap 5

    In de voorverwarmde oven in 20 - 25 min. goudbruin bakken.

  6. Stap 6

    Haal de quiches uit de vorm en garneer met dille.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.