Mini plaattaarten geitenkaas
met vijgen en honing
0 Bewertungen
- 10 - 15 min.
- 220⁰ C
- 200⁰ C
- ca. 15 min.
Ingrediënten voor 12 mini plaattaarten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 400 g zachte geitenkaas, in schijfjes gesneden
- 320 g verse vijgen, in partjes
- 3 el honing
- 20 g noten, grof gehakt (walnoten/amandelen)
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220⁰ C. boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.
-
Stap 2
Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Snijd het deeg in 12 gelijkmatige rechthoeken.
-
Stap 3
Bak de bodem in het midden van de voorverwarmde oven in 10 - 15 min. goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.
-
Stap 4
Smeer de geitenkaas over het bladerdeeg. Beleg met de vijgen en besprenkel de honing erover. Verdeel als laatste de noten over de mini plaattaarten.