Mini plaattaarten ananas
met mascarpone en balsamico
0 Bewertungen
- 10 - 15 min.
- 220⁰ C
- 200⁰ C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 500 g mascarpone
- 1 ananas, in bokjes
- 4 el balsamico stroop
- 4 el honing
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.
-
Stap 2
Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Snijdt het deeg in 12 gelijkmatige rechthoeken.
-
Stap 3
Bak de bodem in het midden van de voorverwarmde oven in 10 - 15 min. goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.
-
Stap 4
Bestrijk het deeg met mascarpone. Bak de ananas in een koekenpan met honing tot ze een beetje gekleurd zijn.
-
Stap 5
Verdeel de ananas over de mascarpone en besprenkel de ananas met balsamico stroop.